Zadovoljna mačka, zadovoljan vlasnik

Za macu koja prede ne treba puno, dio recepta možete pronaći i u našoj trgovini

Za razliku od pasa većina mačaka puno više vremena provodi u kući te joj treba obezbijediti ambijent u kojem će se osjećati dobro i gdje će se moći ponašati slično kao i u prirodnom okruženju. Da se vaš stan ne bi pretvorio u poligon za oštrenje kandži preporučujemo nabavku specijalnih grebalica i tunela koji će mački uspješno zadržavati pažnju u periodima kada je sama. Pa iako je i danas uvriježeno mišljenje da je mački dovoljno samo jedno klupko kao osnovni artikal za zabavu mogli biste se iznenaditi kako mace pozitivno reaguju na, samo za njih, posebno dizajnirane igračke. Za ove smjelije tu su i kompleti povodac  -ogrlica što je siguran način da mačka upozna vanjski svijet ali i da se kući vratite zajedno.

Mace su same po sebi čiste životinje i nikada im nije dosta njegovanja pa se potrudite da imate barem jedan češalj i neki od preparata za održavanje kvaliteta dlake. I na kraju ne smijemo zaboraviti ishranu. Poslatice, premium i suprepremium konzervisana i briketirana hrana iz našeg shopa zadovoljit će ukuse i najprobirljivijih mačaka.

Rubrika: MAČKE / 05.05.2014. u 01:54

Saznaj prvi!

Saznaj prvi!

Ukoliko želite primati obavijesti o akcijama, promocijama, novim proizvodima te nagradnim igrama prijavite se na Zoo Centrov newsletter!