Psi

U Zoo centru na raspolaganju vam je veliki izbor premium i superpremium suhe briketirane (granulirane) i konzervisane hrane za pse koja će vašem ljubimcu omogućiti zadovoljavanje svih dnevnih potreba za neophodnim nutritijentima te obezbijediti uravnotežene obroke. U odluci o pravom izboru pomoći će vam informacije sa http://www.dogfoodinsider.com/dog-food-reviews.html gdje ćete naći certificirane, provjerene ocjene kvaliteta iz više izvora te odlučiti koja je hrana najbolje rješenje za vašeg psa.

 

psi1Taste of the wild, jedina hrana sa pet zvjezdica, ujedno najkvalitetniji izbor za vašeg psa konačno dostupan i na BIH tržištu!
Potpuno je prirodna, izbalansirana i „grain free“, što znači da u  svom sastavu nema žitarice. Takođe ne sadrži soju niti ikakve nusproizvode. Sastojci od kojih se proizvodi su human grade, dakle za ljudsku upotrebu. Osnovni sastojak svakog od Taste of the Wild proizvoda je meso. Sačuvana je askorbiskom kiselinom (vitamin C) i vitaminom E.

 

psi2Royal Canin

Royal Canin hrana je više od 30 godina poznata veterinarima i uzgajivačima kao visokokvalitetna.  Znanje i poštovanje je vodilo Royal Canin a raznovrsne djelatnosti uključuju znanje i poštivanje prirode životinja. Zdrava ishrana po mjeri za sve veličine pasa, potpuno prilagođena pojedinim rasama.

 

psi3Purina Pro Plan

Sa visoko kvalitetnim mesom ili ribom i rižom kao glavnim sastojcima te bez dodanih umjetnih boja i konzervansa, PRO PLAN predstavlja potpunu hranu za ljubimce koja je pažljivo optimizirana kako bi omogućila psu prirodnu zaštitu tokom cijelog života.

 

psi4Eukanuba

Sastav Eukanuba hrane naučno je utemeljen. Sva Eukanuba hrana u optimalnim omjerima zadovoljava potrebe za hranjivim tvarima i energijom, u skladu sa životnom dobi i stepenom aktivnosti.  Visoko kvaliteta sirovina garantuje visoku iskoristivost hranjivih tvari što rezultira izuzetno niskim potrebnim dnevnim količinama hrane.

 

psi5ND (Natural & Delicious) Farmina bez žitarica

Samo najbolji prirodni sastojci; 70 posto meso i 30 posto voće i povrće. Glavni izvor proteina u hrani za pse ND predstavlja pileće i jagnjeće meso, riba i jaja.

 

 

psi6Team Breeder Farmina

Izbalansirana, kompletna hrana za pse i najčešći izbor odgajivača.

 

 

Ppsi7urina Dog Chow

Dog Chow je pažljivo izbalansirana hrana, s korisnim sastojcima kao što su cjelovita zrna žitarica, riža i meso koje je psima potrebno i instinktivno ga biraju.

 

 

psi9

Special dog

Premium hrana. Potpuna formula za ishranu pasa.

 

 

Rubrika: Hrana / 29.04.2014. u 01:40

Saznaj prvi!

Saznaj prvi!

Ukoliko želite primati obavijesti o akcijama, promocijama, novim proizvodima te nagradnim igrama prijavite se na Zoo Centrov newsletter!