Modna linija za kornjače

Ljudima zaista padaju na pamet čudne stvari a neke od njih, ma kako na prvi pogled izgledale besmisleno, postanu pravi hit. Tako je i sa odjećom za kornjače koja ih pretvara u bundeve, ajkule ili dinosauruse

Kanađanka Katy Bradley slučajno je pokrenula odličan biznis među vlasnicima kornjača. Objavila je na internetu svog kućnog ljubimca u odjelcu koje mu je sama napravila i odjednom su je ljudi počeli zvati i tražiti da i njihovim kornjačama nešto isplete.
Iskreno, ne stignem napraviti sve, koliko puno narudžbi dobivam, kaže Katy i dodaje da je kornjaču dobro odjenuti u morskog psa ili bundevu kad ju vodite u šetnju jer se inače vrlo lako izgube u travi.  Ako radim bez prekida, treba mi oko 40 minuta za jedno odijelce, u zavisnosti od dizajna”, kaže 36-godišnja majka dvoje djece. Vlasnici su čini se sretni a ni kornjače se ne žale pa  ukoliko I vi imate ideju kako da obučete vašu kornjaču Katy prima i personalizovane narudžbe.

Rubrika: TERARISTIKA / 07.05.2014. u 00:40

Saznaj prvi!

Saznaj prvi!

Ukoliko želite primati obavijesti o akcijama, promocijama, novim proizvodima te nagradnim igrama prijavite se na Zoo Centrov newsletter!