Mačke

Superpremium hrane za mačke sadrže vrhunske sastojke koji u potpunosti obezbeđuju ne samo vrhunsku ishranu, već i okus što je izuzetno važno kod ovih izbirljivih kućnih ljubimaca. Nudimo vam široki asortiman briketirane (granulirane) i konzervisane hrane za mačke koja će vašem ljubimcu obezbijediti dugovječnost, kvalitetnu dlaku i zdravu probavu.

 

 

 

macke1Royal Canin (briketi i konzervisana hrana)

Inovativna ishrana mačaka koja osigurava njihovo zdravlje i dugovječnost, a odgovor je njihovim potrebama u ishrani u zavisnosti od životnog stila, starosne dobi, rase ili kao odgovor određenom problemu ili posebnim osetljivostima pojedinih mačaka.

 

macke2Purina Pro Plan (briketi)

PRO PLAN ima hranidbenu formulu oblikovanu za svaku životnu dob vašeg ljubimca kako bi pružio ispravnu mješavinu nutritivnih sastojaka i minerala koju mačka iziskuje od faze mačića do svoje starosti. Rezultat – prirodna zaštitu kroz cijeli život.

 

macke3Purina FRISKIES (briketi i konzervisana hrana)

FRISKIES hrskavi briketi napravljeni su sa kvalitetnim mesom, pažljivo odabranim kako bi pružio vašoj mački najviše što može dobiti iz hrane.

 

 

macke4Eukanuba Iams (briketi i konzervisana hrana)

Paul Iams, stručnjak za prehranu životinja je 1946. godine osnovao preduzeće The Iams Company. Kao cilj si je postavio proizvodnju hrane vrhunske kvalitete za pse i mačke, koja će zadovoljavati kompletne prehrambene potrebe životinja svih dobnih skupina.

 

macke5ND (Natural & Delicious) Farmina (briketi)
Nova i inovativna linija suve hrane za mačke, Natural & Delicious, se temelji na osnovnim
principima ishrane mesojeda. Nudi visok izvor proteina od najkvalitetnijeg svježeg mesa., pravilan odnos vitamina i minerala koji potiču iz svježeg voća i povrća, minimalan sadržaj ugljenih hidrata. Bez žitarica.

 

macke6Monge (briketi i konzervisana hrana)
Monge Superpremium je odlično izbalansirana i visokoprobavljiva hrana razvijena u skladu s posebnim nutricionističkim potrebama pasa i mačaka. Hrana ne opterećuje probavni trakt, a pažljiv izbor hipoalergenih sastojaka spriječava pojavu alergijske reakcije i intolerancije na hranu.

 

 

macke7Monge Lechat (briketi i konzervisana hrana)

Odlična potpora zdravlju i kondiciji vaše mačke. Dolazi u formulama sa više vrsta mesa.

 

 

macke8Matisse (briketi)
Uravnotežena hrana premium kvaliteta.  Kompletna, uravnotežena hrana za mačke sa normalnom fizičkom aktivnošću i sadrži najbolje sastojke za zdrav, uravnotežen režim ishrane.

 

 

macke9Whiskas (briketi i konzervisana hrana)

Raznolikost hrane Whiskas pruža sve što vaša mačka voli. Whiskas hrana se brine za raznovrsnost i bogatstvo u zdjelici vaše mačke.

 

 

macke10Gourmet gold,  Gourmet perle
Ukusna izuzetna konzervisana hrana za mačke sa više različitih kombinacija; paštete, naresci i komadići u sosu za mačke.


 

macke11Gemon (konzervisana hrana)
Raznolikost okusa koji će vašu macu učiniti zadovoljnom.

 

 

 

Rubrika: Hrana / 29.04.2014. u 01:39

Saznaj prvi!

Saznaj prvi!

Ukoliko želite primati obavijesti o akcijama, promocijama, novim proizvodima te nagradnim igrama prijavite se na Zoo Centrov newsletter!