FAQ


Informacije o proizvodu

Šta znači “hrana sa pet zvjezdica”?

Možda niste znali da kvalitet hrane za pse agencije za analizu opisuju brojem zvjezdica. Na skali od 1 do 6, a u skladu sa rezultatima iz više različitih izvora, Taste of The Wild je najniže rangiran sa 4,5 na najviše sa 6 zvijezdica što je i maksimalna vrijednost ocjene. Posjetite li web stranicu dobit ćete preglednu analizu i procjenu sastava hrane za pse svih poznatih brendova. Prikazani rezultati proizvod su  višegodišnjih istraživanja kojima se laboratorijski provjerava tačnost sastojaka sa deklaracije, otvorenost proizvođača, dopstupnost podataka kao i monitoring stvarnog stanja; kako se hrana pokazala na terenu odnosno kakvi su utisci vlasnika. Kvalitet hrane ilustruje se brojem zvijezdica od 1 do 6 i ako pogledate bolje vidjet ćete da se u kategorijama sa 5 ili 6 zvjezdica nalazi tek nekolicna brandova uključujući tu i Taste of The Wild.

Šta znači “grain free”?

Ovaj termin podazumijeva da je hrana proizvedena bez dodatka žitarica. Psi su mesojedi te shodno tome TOTW u svom sastavu nema nikakvo zrnevlje. Fizologija, probavni trakt, zubi itd jasno ukazuju da su psi prilagođeni varenju pretežno mesa te da hrana bogata ugljikohidratima nije odgovarajuća i može biti uzrokom  brojnih zdravstvenih problema poput pretilosti ili dijabetesa.

Šta znači “human grade” meso?

TOTW se proizvodi od mesa najmijenjenog ljudskoj upotrebi, dakle pravim mesom umjesto ostatcima mesne industrije tj. onom sirovinom koja se inače baca ili preprađuje dalje u hranu za životinje.

Šta mogu očekivati ukoliko svom psu dajem Taste of the Wild?

Veću vitalnost, bolji kvalitet dlake, više energije. Odličnu iskorištenost hrane vidjet ćete i po količini stolice koja će se drastično smanjiti, biti kompaktnija i tvrđa.

Kako da uvedem TOTW u ishranu?

Nemojte psu odmah davati čisti TOTW već u periodu od nekoliko dana miješajte sa granulama koje ste predhodno davali postepeno povećavajući količinu dok na kraju u potpunosti ne pređete na TOTW.

Naruči proizvod


Ime i prezime
Telefon
Format: 061123123
Mail
Ulica
Količina * =
besplatna dostava u iznosu preko 100 KM

Saznaj prvi!

Saznaj prvi!

Ukoliko želite primati obavijesti o akcijama, promocijama, novim proizvodima te nagradnim igrama prijavite se na Zoo Centrov newsletter!